Inlägg

Visar inlägg från april, 2017

Snurra pokebollar??

varför snurrar man pokebollen?? jo anledningen till att man ska snurra pokebollen är att då får man mer xp eller nja det är större chans att men får  mer XP. Om man får Curved throw får man 10xp, nice throw 10xp, great throw 50xp och excellent throw 75xp. Om ni vill veta mer om XP kan ni gå in på, hur går man upp i level??

Hur man levlar upp fort!!

Bild
Hur går man upp i level fort?  Lättaste sätter att gå upp i level är att sätta på ett lucky egg, ta en incense, utveckla massa pokemon och fånga allt man ser!  När man har på ett lucky egg fårman dubbel xp i 30 min.  Det smartaste när man har ett lucky egg är att spara jätte många pokemon som man kan utveckla. Tex pidgey, weedle och caterpie. Dom är lättast att utväckla för dom behöver man bara 12 candy till. Det är även bra att fånga extra mycket pokemon när lucky egget är igång. Det är väldigt bra att snurra pokebollen så det blir en skruv på den. Tänk på att lucky egget bara är i 30 min så om du ska utveckla fler än vad lucky egget hinner så måste du sätta på ett nytt egg.

Pokeserver

Bild
Välkommen till min blogg. Linus heter jag.  Här kommer du kunna se bra Pokémon tips och lite om mig! Jag är i Level 40, har Mew och Mewtwo och har alla i Pokédex. Pokedex är som ett bibliotek med Pokémon i. Så fort du hittar en ny läggs den till i ditt pokedex. lämna en tumme upp och kommentera nått skoj så ses vi snart!