Inlägg

Visar inlägg från 2017

mewtwo!

Bild
  HEJ!!! Ledsen att jag inte har lagt upp nånting på ett bra tag nu, Men nu kände jag att jag skulle skriva lite om Mewtwo! JA! Mewtwo har kommit till Pokemon go, men för att få den måste man slå ut den i ett raid. den är på 49430 cp och man ska helst vara runt 10 pers för att slå ut den! (beror på hur bra dom är) Men för att kom in på Mewtwo måste du ha ett EX pass! inte ett vanligt raidpass! för att få ett raid pass måste du ha slagits mot det gymmet som Mewtwo spawnar på innan, varit väldigt aktiv i den staden och vara väldigt bra! du kan inte bara få ett EX pass! du måste förtjäna det!! det är Niantic själva som ger ut EX pass. så du vet aldrig när eller om du kommer få ett sånt. du får ett meddelande och vipps! så har du det! det står även var och när mewtwo kommer! det var allt jag tänkte skriva idag! hej då!!!!

Nya legendariska pokemon!!

legendariska pokemon har nu kommit till pokemon go!  Men för att få dom måste man slåss i raids. raids är bossar man måste slå ut och dom kan vara på 50 tusen CP!  Nu finns zapdos, articuno, moltres, lugia och Mewtwo.  för att slåss mot mewtwo behöver man ett speciellt raid pass, det får man genom att vara väldigt aktiv och så måste man ha slagits i just det gymmet där metwo dyker upp. Mewtwo har 49000 cp när man slåss mot den. Mewtwo är svag mot insekt, mörker, spök. Tex gengar, scizor, Tyranitar. Niantic har också gått ut med att det inte går att fånga en raidpokemon på sista pokebollen. Men det gäller inte bara legendariska utan alla!

Pokemon trading card game online

Pokemon trading card game online är ett online spel där man kan köra pokemon kortt strider på datorn. ni som har eller har samlat på pokemon kort kanske vet spel reglerna och hur man strider med pokemon kort. i en pokemon kort strid använder man sig utav pokemons attacker och den hp.attacker står under pokemonen och är olika starka. men för att man inte ska kunna använ

legendariska raid!!

pokemon go kom i augusti förra året. 2 generationer har kommit. men ändå har det inte börjat komma legendariska pokemon. men nu går det att fånga legendariska pokemon i raid. legendariska pokemon är väldigt starka och det kan vara svårt att fånga dom. det har kommit legendarisk pokemon från båda gen 1 och 2 tex zapdoz, lugia, articuno. alla legendariska har inte kommit än. vet inte riktigt vilka som finns. men articuno är den vanligaste att hitta ut av dom legendariska.                                                     gotta Catch em all!!

Ny uppdatrering på gymen!!

Bild
Nu har det kommit en ny uppdatering på pokemon go så ni som inte har uppdaterat pokemon go borde göra det nu. det är en väldigt stor updatetring. det är en uppdatering på gymen. det går att slåss i gymmen nästan som vanligt men man är i en arena och man kan få gym badge. man kan även snurra på ett pokestop som sitter ihop med gymmet. Det har även kommit en ny sak som heter raid. det är ett egg som kommer upp då och då. och då kan man slåss mot en raid boss och vinna en Pokémon. en raid boss är stark och kan ha runt 15000cp. man måste även ha en raid pass för att få slåss mot raidbossen.eller.. man vinner inte direkt några pokemon. man vinner premierballs som man använder för att fånga raidpokemon i det vilda. men man måste använda premieballs för att fång raidpokemons annars rymmer dom. gymmen ser även lite annorlunda ut.

lättaste sättet att fånga pokemon??

Bild
Hur fångar man en Pokémon?? När man går in på spelet kan det komma upp nån Pokémon på skärmen. Då är det bara att klicka på den Pokémon du vill fånga. Då kan du se den. Under den finns pokebollarna man kan kasta på den för att fånga den, Och ovanför den står Pokémons namn och cp. Trycker man på knappen uppe i vänstra hörnet så struntar man i den Pokémon. Trycker man på knappen uppe i högra hörnet så sätter man på kamera. På sidan av pokebollarna finns din bag och och en bild på en kamera. I din bag kan du ta fram razz Berry och bättre pokebollar, med kamera kan du ta kort på Pokémon.   

Lure vs Insence??

Bild
Varför använder man insence eller lure?? Jo, anledningen till att man använder dem är att om man sätter på en sån kommer det automatiskt upp pokemon. Insence kan man använda vart som helst och det kommer upp en pokemon var 5 min om man sitter stilla. men om man åker i en bil eller springer väldigt fort kommer det upp en pokemon varje min. en lure kan man sätta ut på ett pokestop så kan alla se den. en insence kan bara du se och bara du kan fånga alla pokemon som kommer i den. Både lure och insence räcker i 30 min så det är bäst att  röra på sig när man har en insence för annars blir det bara 6 pokemon på 30 min. Rör du på dig blir det 30 pokemon. För att sätta ut en insence: Gå in på ITEMS och klicka på insence. för att sätta ut en lure: klicka på ett pokestop, sedan klickar du på en liten knapp exakt ovanför snurrsaken, och så klickar du på luren.

Pokemons historia!

Bild
Pokémon är ett har universum av spel, TV-serier, filmer och samlarkort som funnits långt innan Pokémon go kom. Det första som kom var Pokemon kort som släpptes i japan år 1995. Eftersom att det gick så bra gjorde dom en TV-serie som släpptes i japan år 1997. två år senare (1999) kom första Pokemon filmen- Mewtwo slår tillbaka med en budget på 3 miljarder kr.  Den blev så stor att det var en självklarhet att det skulle komma fler filmer. och mycket riktigt, senare kom det: Pokemon 2 Pokemon the Movie- år 2000, Pokemon 3-år 2000, Pokemon 4ever- år2001, Pokemon heroes-2002. och många fler... Men har det även gjorts en hel del spel imellan också tex- Pokemon Red, Blue och Green, Pokemon snap, Pokemon pinball, Pokemon gold and silver, Pokemon play it! och Pokemon puzzle challenge, eller Pokémon Sun and Moon som kom 2016 och blev en succé! men de allra nyaste spelen är: Pokémon Detectiv Pikachu 2016, Pokémon GO 2016, Pokémon Sun / Moon 2016, Pokkén Tournament DX 2017, Pokémo

Mew och Mewtwo

Bild
Mew och Mewtwo finns fortfarande inte i Pokémon go. Varför vet jag inte men jag hoppas det kommer en uppdatering där Mew och Mewtwo kommer. Det är ju väldigt konstigt att inte dom kom innan gen 2 kom. Och dom måste ju komma innan gen 3 kommer. Mewtwo är inte utvecklingen på Mew.                                  

Eevee Evolves

Bild
Eevee är en väldigt speciell pokémon och till skillnad från andra pokémon så kan den utvecklas till flera olika Pokémon!  När man utvecklar Eevee är det bara slumpen som avgör vilken det blir. Men när man utvecklar finns det ett knep för att kunna styra vilken det blir... Vaporeon: Rainer. Jolteon: Sparky. Flareon: Pyro. Espeon: Sakura. Umbreon: Tamao. Leafeon: Linnea. Glaceon: Rea. Vaporeon är den starkaste utav alla Eevees utvecklingar.  Namnet Utalas: iv här är Eevees               utvecklingar:

Ditto

Bild
Ditto är en konstig liten pokemon. Den kan nämligen göra om sig till vilken pokemon som hälst. Ditto är väldigt svår att hitta för den är gömd. Den kan göra om sig till Pidgey, Magikarp, Zubat eller Ratata. Men i strid kan den göra om sig till den som den möter. Så om man möter en Dragonite så blir den till en Dragonite. Dens cp ändras också i strid.

Kangaskhan, Farfetch`d, taurus och mister mime.

Bild
Ni som redan hade något annat slags pokemon spel innan pokemon go kom eller bara har väldigt bra koll på pokemon och sånt kanske vet vilka Taurus, Kangaskhan och Farfetch`d är. Det är 3 pokemon som är lite speciella. Dom finns nämligen bara i andra världsdelar. Taurus i Usa, Kangaskhan i Australien och Farftch`i Asien. Sen är det även Mr Mime i Europa.

batteriet är viktigt!

Bild
En viktig sak när du ska ut på pokemonjakt är att ha ett bra, laddat batteri. Pokemon go drar nämligen väldigt mycket på Batteriet så det är bra att ladda upp sin mobil och ha med sig en Powerbank eller två. en annan sak som är bra att göra att att sätta på. batteri sover i inställningar i pokemon go så släcks skärmen när du håller mobilen uppochner. En Power bank är som ett litet extra batteri som man kan ladda sin mobil ute. Det är väldigt smidigt och den kan köpas i många Elektronik affärer. Det kostar inte så mycket häller.

Pikachu

Bild
Pikachu är nog den kändaste pokemon som finns. Alla som har set minst ett avsnitt av pokemon vet vem pikachu är. Pikachu är nummer 25 i pokedex. Den utvecklas till raichu. Pikachu har även en mindre evolve som heter Pichu. Pichu utvecklas till Pikachu och sedan till Raichu. Pikachu är inte en startpokemon egentligen men i pokemon go finns det ett litet knep för att kunna få den. När man börjar spela pokemon så kommer det upp 3 pokeon på skärmen. Squirtle, Bulbasaur och Charmander. då får man välja själv vilken man vill ta men om man struntar i dom och går där ifrån så att dom dycker upp en gång till 4 gånger kommer Pikachu upp. Det är dock för sent att prova på det knepet om du redan har fångat din första pokemon. type: electric max cp: 787 bästa attacker: Quick attack, discharge utvecklas till: raichu gen: 1                                                        

Bäst i gym!!

Bild
Vilka är bäst i gym?? Dom vanligaste i gym är nog Dragonite, Snorlax, Tyranitar, Gyarados eller Blissey men vilken är egentligen bäst?? Många tror att Dragonite eller Tyranitar är bäst att försvara med. Men den bästa är nog egentligen Blissey!! Blissey har inte den starkaste max cp men den har så stark HP så den är oslagbar i gym, slaking har också väldigt hög p, om inte högre men den skadar ingenting så den är sådär. Pokemon som är bäst att använda mot Blissey: Tyranitar, Machamp och Dragonite. Bäst att slåss mot gym: Dragonite, Alakazam, Machamp, Gyrados, Mewtwo. Bäst försvar i gym: Blissey, Dragonite, Lapras, Snorlax, Tyranitar, Slaking

Squirtle och dens utvecklingar

Bild
Squirtle är nummer 7 i pokedex. Den utvecklas till Wartortle och sedan Blastoise. Squitrle är en av dom 3 startpokemon i gen 1. type: water max cp: 808 bästa attacker: bubble, aqua jet utvecklas till: Wartortle, Blastoise nummer i pokedex: 070 gen: 1                                          

Charmander och dens utvecklingar

Bild
Charmander är nummer 4 i pokedex. Den utvecklas till charmeleon och sedan till charichard. Charmander är en av dom 3 startpokemon i gen 1. type: fire max cp: 831 bästa attacker: ember, flame burst utvecklas till: Charmeleon nummer i pokedex: 004 gen: 1    

Bulbasaur och dens utvecklingar!

Bild
Bulbasaur är nummer 1 i pokedex. Den utvecklas till Ivysaur och sedan till Venusaur. Bulbasaur är en av dom 3 startpokemon i gen 1. Dom 3 start är pokemon Squirtle, Charmander och Bulbasaur. typ: gräs/ gift max cp: 981 bästa attacker: vine whip, sludge bomb utvecklas till: ivysaur, Venosaur nummer i pokedex: 001 gen: 1

Cool anka dum apa

Bild
På denna bloggen har ni sett Pokémon tips och tips på filmer men jag har också en youtube kanal. På kanalen kan man se allt från sketcher, pranks, vloggar, challenges och andra roliga videos Kanalen har hållit sen den 22 juli 2016 och ägs utav mig, min kusin och Felix oskarsson.              Kanalen heter cool anka dum apa!

Snurra pokestop??

Bild
Som ni säkert vet kan man snurra i pokestop och få lite pokebollar och annat kul. Men visste ni att om man snurra minst ett pokestop om dagen i 7 dagar får man en bonus! Då är det även garanterat, eller nja nu har Niantic, skaparna av pokemon go ändrat så att man får en evolve stone på sin sju dagar-streak. En evolve stone kan man använda för att utveckla vissa pokemon. Tex Porygon, Scyther, Slowpoke. Det finns olika evolve stones till olika pokemon. Tex up-grade, metal coat, sun stone.  

Kläcka ägg snabbast??

Bild
Hur kläcker man ägg?? Om du har fått ett ägg i ett pokestop kan du kläcka det. För att kunna kläcka ägget måste du gå. Det är olika långt på vissa ägg man måste gå för att kläcka. Det finns vissa ägg man måste gå 2km, 5km och 10km. Men för att du ska kunna kläcka ägget måste du ha den i en incubator. Det är viktigt att den ligger i en incubator innan du går ut och går! Annars har det inte räknats någonting på ägget! Man kan även få olika bra pokemon i äggen. I ett 2km ägg är det nästan bara dåliga pokemon, I ett 5km ägg är det mellan, Men i ett 10km ägg är det nästan bara bra pokemon. När ägget håller på att kläckas kommer det upp en bild på ägget på skärmen och det står oh.

Bäst i gym??

Bild
Varför slåss man i gym?? Jo när man slåss i gym så går det att träna upp gymet så det går upp i level. Eller så slår man ut gymet. Det är det dom 3 teamen är till för. Team valor, Team mystic och sist och faktist minst Team instinct. Och du kan bara lägga in en pokemon i gym om gymet är samma färg som du. Om gymet är i typ level 3 måste det vara 2 pokemon i för att du ska kunna lägga in en pokemon. Men varför ska man lägga in en pokemon i gymet?? Jo när man lägger in en pokemon i gym kan man gå in på shop och ta 10 pokecoins. Men pokemonen måste vara inne i gymmet när du tar dina pokecoins så det gäller att vara snabb. Pokecoins används för att köpa grejer i shop tex pokeballs, lucky eggs, incubator eller att uppgradera sitt pokemon så att det får plats med mer pokemon. Om man är med i ett gym som är i level 10 och din pokemon är i över 2000 cp så kanske den är kvar i ett tag. Det bästa när man ska ta sina pokecoins är att ha inne flera pokemon i olika gym för då får man mer pokeco

Snurra pokebollar??

varför snurrar man pokebollen?? jo anledningen till att man ska snurra pokebollen är att då får man mer xp eller nja det är större chans att men får  mer XP. Om man får Curved throw får man 10xp, nice throw 10xp, great throw 50xp och excellent throw 75xp. Om ni vill veta mer om XP kan ni gå in på, hur går man upp i level??

Hur man levlar upp fort!!

Bild
Hur går man upp i level fort?  Lättaste sätter att gå upp i level är att sätta på ett lucky egg, ta en incense, utveckla massa pokemon och fånga allt man ser!  När man har på ett lucky egg fårman dubbel xp i 30 min.  Det smartaste när man har ett lucky egg är att spara jätte många pokemon som man kan utveckla. Tex pidgey, weedle och caterpie. Dom är lättast att utväckla för dom behöver man bara 12 candy till. Det är även bra att fånga extra mycket pokemon när lucky egget är igång. Det är väldigt bra att snurra pokebollen så det blir en skruv på den. Tänk på att lucky egget bara är i 30 min så om du ska utveckla fler än vad lucky egget hinner så måste du sätta på ett nytt egg.

Pokeserver

Bild
Välkommen till min blogg. Linus heter jag.  Här kommer du kunna se bra Pokémon tips och lite om mig! Jag är i Level 40, har Mew och Mewtwo och har alla i Pokédex. Pokedex är som ett bibliotek med Pokémon i. Så fort du hittar en ny läggs den till i ditt pokedex. lämna en tumme upp och kommentera nått skoj så ses vi snart!