Bäst i gym??

Varför slåss man i gym?? Jo när man slåss i gym så går det att träna upp gymet så det går upp i level. Eller så slår man ut gymet. Det är det dom 3 teamen är till för. Team valor, Team mystic och sist och faktist minst Team instinct. Och du kan bara lägga in en pokemon i gym om gymet är samma färg som du. Om gymet är i typ level 3 måste det vara 2 pokemon i för att du ska kunna lägga in en pokemon. Men varför ska man lägga in en pokemon i gymet?? Jo när man lägger in en pokemon i gym kan man gå in på shop och ta 10 pokecoins.

Men pokemonen måste vara inne i gymmet när du tar dina pokecoins så det gäller att vara snabb. Pokecoins används för att köpa grejer i shop tex pokeballs, lucky eggs, incubator eller att uppgradera sitt pokemon så att det får plats med mer pokemon.

Om man är med i ett gym som är i level 10 och din pokemon är i över 2000 cp så kanske den är kvar i ett tag. Det bästa när man ska ta sina pokecoins är att ha inne flera pokemon i olika gym för då får man mer pokecoins. 10 pokecoins för varje pokemon man har i gym. så om man har fyra olika pokemons i olika gym så får du 40 coins. Och man kan bara ha 1 pokemon i samma gym.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Eevee Evolves

Mew och Mewtwo

Squirtle och dens utvecklingar